Fotografie zonder grenzen
  
  
  

Auto in sloot N35

Auto in sloot N35

Enschede – Dinsdag 25 december is een 46-jarige automobilist uit Enschede tijdens in inhaalmanoeuvre op de N35 de macht over het stuur verloren en in de naast gelegen sloot tot stilstand gekomen. Alle inzittenden zijn met de schrik vrij gekomen. De 46-jarige bestuurder mag zich verantwoorden voor justitie.

Rond 15.00 uur wil een 46-jarige automobilist zijn voorganger inhalen. Als hij op de linkerweghelft rijdt ziet hij een tegemoetkomende auto en besluit de inhaalmanoeuvre te staken. Bij het teruggaan naar zijn eigen rijbaan verliest hij de macht over het stuur, rijdt de berm in en komt in de naastgelegen sloot tot stilstand.

Getuigen helpen de inzittenden, waaronder vier kinderen (1, 4, 6 en 8 jaar) uit de auto. Zij komen allen met de schrik vrij. De gealarmeerde agenten vermoeden dat de 46-jarige bestuurder alcohol heeft gedronken. Hij wordt aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Hij blaast 375 Ugl (0,86 ‰) tevens blijkt dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Na onderzoek is hij, rond 20.00 uur, weer in vrijheid gesteld.

De N35 is korte tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Auto in sloot N35 Auto in sloot N35

Auto in sloot N35 Auto in sloot N35

Auto in sloot N35 Auto in sloot N35

Auto in sloot N35 Auto in sloot N35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.