Fotografie zonder grenzen
  
  
  

Overval winkelcentrum Zuid

Overval winkel winkelcentrum Zuid

Enschede – Op vrijdag 22 maart heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een winkel aan de Wesseler-nering in Enschede.
Omstreeks 21.30 uur bedreigden twee overvallers twee aanwezige personeelsleden, die bezig waren met het afsluiten van de winkel, met een vuurwapen en een mes. Ze vroegen om geld. De overvallers kwamen aan de achterzijde aan de kant van de Broekheurne-Ring de winkel binnen. De verdachten hebben een geldbedrag buit gemaakt en zijn via dezelfde achterzijde per scooter zonder verlichting vertrokken in de richting van De Posten/Kiepe. Er raakte niemand gewond. De politie zocht direct in de omgeving naar de overvallers en de scooter, maar er werd echter niets aangetroffen. De overvallers droegen donkere kleding en hadden beiden een bivakmuts op. Opvallend kenmerk van de zwarte scooter was, dat de kappen van de scooter eraf waren en dat de scooter geen kentekenplaat had.

De scooter werd zaterdag 23 maart rond 08.45 uur aangetroffen in het Wesselerbrinkpark/Beltrumbrink. De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Signalement dader 1: man, rond de 20 jaar, 1.80/1.85 meter, smal postuur, zwart gekleed, bivakmuts, donkere kleur ogen, sprak met een Koerdisch accent.

Signalement dader 2: man, 1.65/1.70 meter, gezet postuur, zwart gekleed, bivakmuts, joggingbroek, jas tot heuphoogte.

De politie verzoekt eventuele getuigen om zich te melden. Ook mensen die mogelijk voor de overval bijzonderheden hebben gezien worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene politienummer: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Overval winkel winkelcentrum Zuid Overval winkel winkelcentrum Zuid

Overval winkel winkelcentrum Zuid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.