Fotografie zonder grenzen
  
  
  

Politie onderzoekt dodelijk ongeval Enschede [VIDEO]

dodelijk ongeval Enschede

Enschede – De politie heeft vrijdagavond 1 november een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) geformeerd dat onderzoek doet naar het dodelijk ongeval vrijdagmiddag op de Hogelandsingel. Er wordt getwijfeld aan de doodsoorzaak van het slachtoffer.

De politie onderzoekt de feiten en omstandigheden waaronder het ongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast wordt sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer om de doodsoorzaak vast te stellen.

Ongeval
Om 16.30 uur botste een auto tegen een boom op de Hogelandsingel. Eén inzittende, een 37-jarige man uit Lelystad, bleek te zijn overleden. Meerdere inzittenden sloegen op de vlucht. Twee vermoedelijke vluchters zijn aangehouden, een 26-jarige man uit Enschede en een 34-jarige man uit Enschede.

Update 04-11
De politie heeft het grootschalige onderzoek naar de aanrijding op de Hogelandsingel in Enschede afgeschaald.

Na het ongeval op vrijdag 1 november twijfelde de politie over de doodsoorzaak van het slachtoffer. Daarom werd een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart. Sectie op het slachtoffer wees zondag echter uit dat hij door het verkeersongeval om het leven is gekomen. Daarop werd het onderzoek afgeschaald en werden de twee verdachten vrij gelaten. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de betrokkenheid van de twee mannen die werden aangehouden wordt voortgezet.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen van het ongeval. Hebt u iets gezien en had u nog geen contact met de politie, bel dan 0900-8844. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Bron: Politie Oost Nederland

dodelijk ongeval Enschede dodelijk ongeval Enschede

dodelijk ongeval Enschede dodelijk ongeval Enschede

dodelijk ongeval Enschede dodelijk ongeval Enschede

dodelijk ongeval Enschede dodelijk ongeval Enschede

dodelijk ongeval Enschede dodelijk ongeval Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.